http://blices.se/

Alice Haglund

2017-2019

Allmänt Permalink0
Hej.. ifall det finns någon kvar! Har väl tappat alla mina fina läsare efter snart 2 års paus. Helt ärligt så bestämde jag mig för att sluta men jag har alltid känt hur det pirrat i fingrarna och att jag verkligen älskar att skriva, sen att få skriva av sig är ju en sån otrolig lättnad. Därför öppnade jag bloggen igen och hejhej här är jag igen.
 
Kanske ska berätta litegrann först och främst, vad hände? Mina sista inlägg innan uppehållet var ganska dramatiska och många halvt förstår men många inte. Så jag och Benjamin gjorde alltså slut efter 3 år, det var ett traumatiskt avslut. Därför all ilska. Men vi har löst allt och pratat om det som varit så vi hyser inget agg mot varandra idag, vi är vänner. 
Efter det så träffade jag ju Christoffer och det blev väldigt hastigt allting, men jag är glad över det och som ni förstår så är Christoffer fortfarande min partner och får jag bestämma så förblir det så för allt framtid. 
 
Så en snabb sammanfattning av tiden mellan den 12/9-17 till idag 24/6-19. Jag och Christoffer (kisse också såklart) flyttade till en 5a 115 kvm lägenhet lite utanför Övik. Min absolut drömlägenhet, jag äääälskar den. Det är ett litet familjeområde.
Ja och varför vi flyttade dit, jo men det är för att jag blev gravid. Jag blev gravid och jag bestämde mig för att behålla.
Så där är nästa stora grej som hänt, min älskade Vanessa föddes 10/2-19. Kommer berätta om förlossningen i ett annat inlägg.
 
Ja vad mer, jo jag började stylist på en annan skola och jag absolut älskar stylistklassen! Gjorde hela 1a året på en termin, för att slippa ta igen när jag börjar igen. Börjar då alltså 2a året i augusti!
Ja juste, jag var ju även utomlands för första gången (var utomlands när jag var liten men som medveten) till Spanien i somras, wow!
 
Det är inte jätte mycket mer hehe. Så nu mina älsklingar är jag tillbaka och planerar att stanna, så det var allt för denna gång, puss 🌸
Till top