http://blices.se/

Alice Haglund

Ett brev till en skurk.

Allmänt Permalink0
Är jag död eller är det här en av dessa drömmar? De hemska drömmarna som verkar varar för evigt? Om jag lever, varför? Varför lever jag? Om det finns en Gud eller vad som helst, något, någonstans, varför har jag blivit övergiven? Vad är meningen? Gud, ge mig ett tecken, eller måste jag ge upp. Jag kan inte längre så bara låt mig dö. Att leva gör ont ibland men tja efter allt du har gjort kan jag bara tacka för hur stark jag har blivit. Som jag hört att killar som du skulle förstöra mig i tusen bitar.  Du har bränt mig och fick mig att genomgå helvetet. Vi vet båda sanningen som jag nu berättar.
 
  Om jag kunde skulle jag ta bort dig från min historia, behålla dig som ett mysterium, radera möjligheten att det någonsin kunde bli vi. Jag tar tillbaka varje litet stycke som jag gav till dig, kan inte tro att jag skulle säga att ja. 
Varför gjorde du vad du gjorde med mig? När allt jag ville var att du skulle se hur mycket du verkligen betydde för mig. Tänkte du aldrig på mig när du ljög, för ärligt talat så är jag krossad inuti. Men du bryr dig verkligen inte så mycket, inte ens när du gav mig den sista kyssen. Så nu är det över älskling och du ska aldrig kunna skada en kvinna igen. För vi känner till spelet du spelar.
 
Du berättade för mig att jag inte skulle vara något utan dig, åhå du fick mig nästan. Du sa att jag var över, men du hade så fel för det bästa kommer nu. Alla planer slutade alltid i en katastrof. Vad är det, kärlek? Vad sägs om tillit? VAKNA UPP. Jag var verkligen tvungen att lära mig att kämpa för mig själv. Inga fler monster, nu kan jag äntligen andas. Jag kan göra detta på egen hand och behöver inte dig. För jag har hittat en styrka som jag aldrig någonsin vetat om. När jag är över så kommer du vara ingen. 
 
Ibland kan jag be för dig på natten, för en dag kanske du kan se ljuset. Jag hoppas verkligen att din själ förändras. I livet så får du vad du ger och vissa saker kan bara Gud förlåta.
 
Jag säger bara detta för jag önskar dig farväl.
Till top