http://blices.se/

Alice Haglund

Kallt

Allmänt Permalink0
Jag har 1 miljon anledningar till att vara lycklig, men det krävs bara 1 dålig anledning för att göra mig olycklig. Jag vill inte dö, jag vill leva. Jag har inte ett värdelöst liv, för jag har inget liv. Jag är redan död. Du rev ut mitt hjärta. Hur kunde du? Du har dödat en tjej utan någon aning. Jag antar att det inte är något nytt, men jag kan inte stå ut med smärtan. Jag har slutat andas, men är helt medveten. 

Trodde du verkligen att jag kunde glömma dig? Jag undrar om du glömt mig, tänkt på mig. Jag undrar om du kan känna det också. Känn min smärta och frigör mig, befria mig från detta. Hur ska jag någonsin kunna straffa mig själv tillräckligt? Svälta mig själv, skära mig? Skära sönder mina armar, skära sönder mitt ansikte? Dämpa min ångest med mer smärta. Dämpa ångesten med mer sprit?

Lägger allt på lager och snart exploderar jag. Fråga mig då inte om jag har förlorat det för jag är inte galen bara lite förlorad. Jag antar att jag är kvar och skriker i en evig tystnad, i hopp om att du kunde höra min oändliga bön.
Åhhh var är hjärtat du tog av mig?

Vad har du utsatt mig för..? Önskar att jag aldrig tittade på dig mer än 1 gång. Önskar att jag bara kunde glömma, radera, rensa historiken. Ta bort möjligheten. Önskar att jag kunde få dig helt ut ur mitt sinne, jag gjorde mitt misstag. 

Hur länge ska jag hålla, hur långt ska det gå? Vill slå sönder allt som någonsin har hållt mig kvar och bara lämna allt jag någonsin trott på.

Jag faller ner på knä för att be. Gud, visa mig vägen. Försöker få det värsta att verka bättre. Varje hjärtesorg gör det svårt att behålla tron men jag försöker. Jag antar att det är för mycket att förstå.

Förstod att det är jag själv som var skyldig. Jag är inget lyckligt slut.

Till top