http://blices.se/

Alice Haglund

Du hittar nog någon annan snart, som tror att du är underbar

Allmänt Permalink1

Hejsan..

Hur mår jag idag? Vad har jag gjort idag? Ingenting, absolut ingenting. Huvudvärk, träningsvärk och en himla massa gruvan de. Ååååh snart är det måndag, snart ska jag till bup. Vad ska jag säga? Vad kommer dom säga? Vad kommer mamma och pappa säga? Åh bara tanken ger mig magknip. Lycksele ger mig kramp i själen och magen med. Får så hemska flashbacks när jag är i Lycksele. Minnen som förstört mig, minnen som hemsöker mig om nätterna.
 
En stressande vecka är pågång. Ett lov då alla mina älskade vänner hälsar på mig, hur ska jag hinna med alla? När jag samtidigt inte mår så bra. Dom vet inget heller, för jag säger inget. Dom fattar att något är fel men de säger inget. Lika bra, för när jag blir bemött så blir jag stel och vet inte vad jag ska svara.
 
Inte bara mår mött inre dåligt, mitt yttre med. Har fått sådana acne problem, och ett allmänt dåligt självförtroende. Sen jag klippte av mitt långa fina hår så har jag känt mig ful. Det är fint med kort hår, bara inte på mig. Inte alls. Jag trivs verkligen inte med mitt eget utseende eller min kropp. "Du äter ju inte, äääät Alice, herre gud det ser ut som att du har anorexia", det ända jag hör när jag tittar på min kropp. Men Alice ditt hår växer ju ut igen. Ja men det är ju hela vägen dit jag tycker är jobbig.
Jaja sluta tjata och va så negativ, ryck upp dig Alice. Det finns människor som har det värre än dig, okej.
 
Bjuder på en ny bild på mig då jag faktiskt blev lite fin, lol mobbas inte.
 
#1 - - <3 :

Detta hjälper förmodligen inte, för det hjälpte inte mig. Jag känner inte dig. Verkligen inte så jag vet ju inte. Men tro mig när jag säger att jag förstår. Förstår dina tankar för när du skriver känns det som om jag har skrivit det. Det är ju så jag tänker, det är ju så jag känner och hon den där Alice som jag inte känner förstår mig men hon vet inte. Ville bara säga det, livet är orättvist. Så är det bara. Jag hatar när alla andra säger: " En dag blir det bättre" eller " Det tar tid bara" för jag har väntat och väntat på att det ska bli bättre och det blir det inte men som du så befinner jag mig just nu i den perioden då jag varit ärlig med läkarna. Äntligen. Det är läskigt att säga som det är, vad man tycker och hur man tänker innerst inne. Tänk om dom tycker man är galen? helt jävla fuckde up? för det är jag antagligen. Men jag hoppas det en dag blir bra för dig. Jag finns här om du vill prata. För jag förstår. Vi kanske inte har samma så kallade problem men jag vet hur det känns när ingen förstår, all press och alla man skadar fast man inte vill. Man klagar och klagar och man vet liksom att man sårar dom men jag har inget val. Jag är själv rädd att jag förstör alla jag tar i. Alla jag träffar.

Svar: Massor om kärlek till dig ❤❤❤
Alice Haglund

Till top