http://blices.se/

Alice Haglund

Du hittar nog någon annan snart, som tror att du är underbar

Allmänt Permalink1

Hejsan..

Hur mår jag idag? Vad har jag gjort idag? Ingenting, absolut ingenting. Huvudvärk, träningsvärk och en himla massa gruvan de. Ååååh snart är det måndag, snart ska jag till bup. Vad ska jag säga? Vad kommer dom säga? Vad kommer mamma och pappa säga? Åh bara tanken ger mig magknip. Lycksele ger mig kramp i själen och magen med. Får så hemska flashbacks när jag är i Lycksele. Minnen som förstört mig, minnen som hemsöker mig om nätterna.
 
En stressande vecka är pågång. Ett lov då alla mina älskade vänner hälsar på mig, hur ska jag hinna med alla? När jag samtidigt inte mår så bra. Dom vet inget heller, för jag säger inget. Dom fattar att något är fel men de säger inget. Lika bra, för när jag blir bemött så blir jag stel och vet inte vad jag ska svara.
 
Inte bara mår mött inre dåligt, mitt yttre med. Har fått sådana acne problem, och ett allmänt dåligt självförtroende. Sen jag klippte av mitt långa fina hår så har jag känt mig ful. Det är fint med kort hår, bara inte på mig. Inte alls. Jag trivs verkligen inte med mitt eget utseende eller min kropp. "Du äter ju inte, äääät Alice, herre gud det ser ut som att du har anorexia", det ända jag hör när jag tittar på min kropp. Men Alice ditt hår växer ju ut igen. Ja men det är ju hela vägen dit jag tycker är jobbig.
Jaja sluta tjata och va så negativ, ryck upp dig Alice. Det finns människor som har det värre än dig, okej.
 
Bjuder på en ny bild på mig då jag faktiskt blev lite fin, lol mobbas inte.
 
Till top