http://blices.se/

Alice Haglund

ingen ser, ingen hör

Allmänt Permalink0
Känns som att alla jag älskar hatar mig nu, känns som att vad jag än gör så duger det inte. Vad ska jag göra, jag skadar mig själv och alla jag älskar. Dom får ta MIN skit. Försöker gottgöra dom, återgälda dem, men jag är för korkad för att förstå vad jag ska göra. Förlåt räcker inte, det är bara ett ord. Hur ska jag visa att jag ångrar mig? Är beredd att göra allt, men får inget svar. Kommer fundera på detta, dag som natt, tills jag förstår. 
Bokade dock tid hos en läkare, som de flesta av er tyckte att jag skulle. Fick tid den 14/02, får uppdatera då. Men är sjukt nervös, men kommer inte göra samma misstag som förr, bara hålla käften och säga "jag mår bra men är ledsen ibland", jag ska säga precis som det är, så att jag kan få bli frisk någongång, men hur ska man kunna bota en person som är mentalt dum i huvudet? Varken terapi eller medicin funkar för en sån människa. "Det är så jag är, acceptera det, acceptera hur jag är", nej? sånt ska man inte acceptera, för man ska inte vara sån. Hur många gånger, hur många år ska jag måsta ställa frågan "hur gör man". Hur lång tid ska det ta?.. 
Önskar att jag inte hade några känslor, inte brydde mig. Eller..? gör jag verkligen det? Vill jag vara iskall, lika kall som vintern? Nej.. eller samtidigt ja, vet ej. 
Visste att man kunde hata någon så mycket som jag hatar mig själv. Skicka mig till helvetet så kanske jag lär mig något. 
Till top