http://blices.se/

Alice Haglund

10 Maj 2014✝

Allmänt Permalink0

Hejsan.

Tisdag Idag och jag har gått min första skoldag på den nya skolan. Jag vet inte, jag tror det gick bra. Lärde känna några tjejer från klassen. De umgicks med mig idag, frivilligt vet jag inte eller om de gjorde det för att de blev tillsagd av syven att ta hand om mig. 

Nu är det verkligen på riktigt. Är jag rädd? Ja, för livet. Ångrar jag mig? Verkligen inte. 

Självklart är jag lycklig och mycket gladare nu än någonsin. Men depressioner försvinner inte bara sådär. Skräckbilderna från alla trauman, dom försvinner inte. De hemsöker mig än och det känns inte riktigt som att någon förstår mig eller vill lägga ner den tiden på att ens lyssna. Jo, psykologer, självklart vill de lyssna då de får betalt. 

Känner mig fortfarande trasig och förkrossad från allting som hänt. Känner mig tom och naken, som Miley Cyrus sa "You wreck me". Men något jag känner idag, som jag med handen på hjärtat kan säga att jag inte känt förr är kärlek. Så mycket kärlek som jag får varje dag, så mycket som ett leende förgyller mina dagar, ett plus i kanten är hans fina leende och vackra vita tänder. 

Idag när jag kollade på minnerna för dagen på facebook så kom en status upp, en status som min älskade vän Albin skrivit i min logg "jag saknar dig bästa vän och jag älskar dig, ring mig så fort du ser detta! <33", det gör ont i hjärtat och jag saknar honom så. Det har gått 3 år sedan du togs ifrån mig och bara några månader sen de tog han som skadade dig. Kan inte fatta att jag lagt mina tårar på hans axlar och låtit honom tröstat mig då jag saknat dig, då allt var hans fel. Jag bryr mig inte om hur mycket jag förlorar, bara jag får träffa dig igen.

Till top