http://blices.se/

Alice Haglund

I don't want to run, I don't want to live and die, I don't want do lie.

Allmänt Permalink0
Hejhej.
Kan du se i mina ögon att jag vill mer än detta? Jag försöker skynda på tiden så jag kan radera mitt förflutna. Men det är inte lätt. Jag har varit rädd för länge, varit begränsad för länge. Jag har slösat bort mitt liv, mitt enda liv, mitt värdelösa liv. Jag har slösat livet med dåliga människor, slösat bort livet på att ligga hemma och deppa. Det är svårt att leva igen. Slösat bort livet på att supa, röka, sniffa bensin och ligga runt.
 
Jag är så begränsad. Jag är rädd för allt, fobierna tar över mitt liv. Min mage håller mig alltid fast. Ska jag skita i det och bara dra någonstans? eller ska jag lyssna på min kropp? Det är svårt då min kropp och hjärna inte spelar på samma band, det är svårt då hjärtat vill ett men hjärnan ett. Vad ska jag lyssna på?
 
Kan jag bli mycket bättre i denna kropp? I detta liv? Något har förändrats, det är någon som inte är som de brukar. Jag spelar någon annans spel och det är försent. Försent för en andra chans och en andra gissning. Försent att gå tillbaka och lägga mig, någonting måste göras. Det är försent för ursäkter, det funkar liksom inte längre. 
 
Enda sedan första dagen har jag varit ett vilset barn, jag måste finna mig själv i detta spel. Det som en gång var, är ju nu mitt förflutna. Tiden läker alla sår, men lämnar alltid sina spår. Jag måste försöka ta mig vidare men mina ögon är slutna och jag sjunker ner i kvicksand. Jag måste ljuga för att min familj ska må bra, så jag sa aldrig svika dom igen.
 
Ett vanligt handikapp som upptäcktes försent. Jag kan inte säga att det inte har känts, jag har legat för många nätter och tänkt att jag vandrat alldeles för länge och fortfarande inte hittat en väg ut. Kanske är det slut? Vägen kanske tar slut. Jag önskar bara att jag kunde säga att detta bara var en fas, en fas jag går igenom. Att jag kunde säga vi klarar det tillsammans, men gör vi det? eller jag, gör jag det? 
 
Jag kan inte prata, men jag kan skriva. Tack för att just du läser, du är underbar.
Till top