http://blices.se/

Alice Haglund

I think i've had enough of you but I don't want to lose a friend..

Allmänt Permalink0
Hm.. Hej! Idag har jag haft så sjukt roligt, har inte skrattat som jag gjort idag. Varit med Anna och fotat och bara myst. Vi ska snart grilla och mysa mer!
Dock så börjar födelsedagen närma sig.. funderar bara på hur tråkig den kommer bli då alla har skola, eller ja ingen kanske vill fira haha.. Dock har det varit riktigt tufft de senaste veckorna. För cirka 3 veckor sen så tog jag steget och for till Bjurholm till min syster för att mysa, men inte ens en hel dag klarade jag. Åkte in till lasarettet kring 23.00 på kvällen och var där över natten. Fick en kopp med hälften medicin och hälften bedövnng, kan vara det värsta jag gjort i livet. Halsen domnade bort och tappade luften..
Alltså något jag tänkt på är typ.. Vilka som egentligen är ens vänner? Har många men hälften om inte mer, säger alltid till mig då de varit med mig att inte säga något till någon. Många vänner jag har vill inte ens att jag ska säga att vi ens är vänner. Varför? Skäms de så fruktansvärt över MIG? Eller är jag bara för stolt över mina vänner att jag tycker att sånt ska alla veta, att man kanske inte behöver berätta sånt?!
Känns dock som att jag mår lite bättre nu då jag blivit "vän" med den iprincip enda jag varit ovän med. Men frågan är ju ifall hen bara driver med mig eller om det är på riktigt. För vars kom det ifrån, och varför nu? Känns som en baktanke i allt dedär, men förhoppningsvis så är det inte det. Pallar verkligen inte bli förnedrad och lurad igen. 
Åh vad jag grubblar över födelsedagen, jag kanske är töntig men har alltid tyckt att födelsedagar är speciellt och ska vara speciell. Men förra året var en katastrof då jag fick ett "överraskningsparty" fastän alla dissade mig så i slutänden så satt jag iprincip själv och åt tårta.. nä alltså jag vet inbte vad jag ska känna eller göra längre. Kan inte visa känslor då ingen endå förstår, de senaste gångerna jag gråtit så har någon sagt "sluta lipa, håll käften, du har inget att vara ledsen över, jag orkar inte ens försöka bry mig längre" så okej jag ska sluta. 
Snart är jag redo.
Hörshej!
 
Till top