http://blices.se/

Alice Haglund

Heart attack

Allmänt Permalink0
Okej, eller hej hörrni.. 
Man kan säga att jag tagit en väldigt lång paus ifrån bloggen nu, ni tror att det är som vanligt, jag orkar inte eller vet inte vad jag ska skriva osvosv, men nu har ni fel. Mitt liv kan ha rasat mer än vad det någonsin gjort. 2016 har knappt börjat och jag tycker redan att det är bland det värsta och sämsta året hittils. Jag vet igentligen inte hur mycket jag får skriva av det här, än fast jag vill berätta allt för er.. men det går inte!
Men.. ni vet väl att jag har en fantastisk pojkvän? Well, under en period så mådde han inte så bra, vilket gick ut över mig. Han blev osäker och började tvivla på oss. Han gjorde iprincip slut med mig, men kom lika fort tillbaka, då han insåg att det inte var mig och oss det berodde på. Såklart välkomnade jag honom med öppna armar då han iprincip är min andra halva. Just nu kan man säga att vi börjat om på nytt, fast vi räknar inte bort dagarna. Såklart är jag glad men kan känna mig dum och värdelös iallafall. Då jag inte har något förtroende för någon kvar. Då alla bara sviker och bedrar mig hela tiden, så "snäll" som jag är så förlåter jag alltid allihopa oavsett vad det gäller. Men vad ska man göra då man knappt kan sova om natten då man vet att man är "hatad" eller bråkar med någon. 
En person som jag bråkade med när jag gick i gymnasiet har jag också haft en djup konversation med och vi har "löst" det nu. Min "enda" sanna vän som aldrig svikit mig, min syster har flyttat till Lycksele, känns tufft då jag behöver henne som mest nu. Fast ja, hon försöker ju få med mig dit men.. jag trivs här.. i mitt älskade Åsele och mitt fina hus med Papi. 
Även fast jag inte bloggat något så har jag endå tagit en massa bilder som jag kan lägga ut i annat inlägg, så ni få se vad ni missat. 
I söndags? så bokade vi min biljett till Göteborg, så den 5e mars så far jag i en vecka! Förresten kan man säga att jag har fysiska smärtor med, klev nyss på en jävla spik.. världens största hål i foten nu och blod fulla golvet.. fick plåstra om mig själv :( 
Ikväll ska min kära lillasyster sova här hos mig, vi ska mys och ba snacka. Imorgon ska vi kliva upp tidigt och fara ut med skotern och grilla och åka pulka, wihu. Sen på söndag så kommer förmodligen storasyster hit och ska städa lägenheten och då ska jag åka med till Lycksele, då jag ska ta hand om barnen, umgås med syster och Johan helaaaa veckan och till helgen som syster sa "är det löning" och då ska vi handla, YES!
Men nu ska jag stanna här för annars orkar ni väl inte läsa mer. Hörs hej
 
Till top