http://blices.se/

Alice Haglund

Show me love.

Allmänt Permalink0
Life is a rollercoster, ja det är det verkligen. Alltid upp och ner! 
Jobbiga och som ni vet, värdelösa dagar passerar. När ska detta få ett slut? Hur många år har ni egentligen fått höra mitt gnäll? Wow. Känns helt seriöst som att allt jag säger är i princip en jävla fis i rymden. Ingen verkar ju ta mig på allvar, eller för den delen ens bryr sig. Samma är att alla ljuger för mig, varför? Finns det inget samvete hos någon längre? Än om jag INTE gjort något fel så får jag dåligt samvete. Jag tänker såhär, man ljuger inte för dem man älskar så kanske älskar ingen mig. Varför är det så svårt för en människa att älska mig, vad är det för fel på mig? Vad är det med mig som ingen tycker om.. Som jag sagt 1092384 gånger förr, alla klagar hela tiden och hatar på mig, men ingen kan ge mig en riktig anledning, eller en anledning överhuvudtaget till varför. Känns bara som att alla vill få iväg mig, men fråga, skulle ni/de kunna leva med det i samvetet? Jag tror faktiskt inte det. 
Folk säger hela tiden till mig att jag är sur hela tiden och arg osv, jag jag kanske är det. Men vad kan man förvänta sig från någon som är psykiskt instabil? Det kommer inte hjälpa på något sätt av att ens håll på att klaga osv.
Människor förändras, jag förändras, allt förändras. Det är något ingen kan ändra. För längesen så kände jag någon som jag trodde var en ängel sänt från Gud, men visade sig var raka motsatsen, idag vet jag knappt vem det är. 
Har ni någonsin velat åka tillbaka och ändra något? Det ska man ju egentligen inte vela, man ska ju vara stolt över sitt förflutna och man ska ju gör saker man aldrig ångrar. Men jag gör det, jag gjorde världens misstag och skulle göra nästan vad som helst för att åka tillbaka och ändra det. 
Det är sjukt så mycket man kan sakna en människa alltså, har ägnat min kväll åt att tänka på min kära Albin som somnade förevigt. Städade i rummet och hittade artikeln de skrev om dig, läste genom våra gamla konversationer, bilder och videos. Helt sjukt, det är inte samma värld utan honom. Han var min bästavän, genom allting och oavsett vad så lyssnade och förståd han mig. En bättre vän finns inte och nu finns inte han. Kan inte förstå hur någon kan ta en sån harmlös och underbar människa. Det är värsta är ju att hen än är fri och att det inte straffat den personen än.. Ringer ofta, inte för att få ett svar utan för att höra röstbrevlådan. Sjukt..
På tal om, så saknar jag min farfar sjukt mycket med. 
Saknar tonvis med levande männsikor med.. speciellt de som jag gjort illa, vill ju be om ursäkt, men det skulle vara meningslöst och fruktansvärt skämmit. 
 
tired.
Till top