http://blices.se/

Alice Haglund

I want to be you, I want to be, I want to be you, you, you..

Allmänt Permalink0
Över ett dygn har kisse varit borta.. har haft världens ångest. Men då min älskade pojkvän, hittade henne ute och tog med henne hem!! har aldrig varit lyckligare och gosat med henne så mycket! 
Denna dag har faktiskt varit helt okej. Fick åka bil med Johan och Angelica hem. Fick vara barnvakt med världens finaste barn ikväll, kom just hem ish. Hade fotografering idag med, med klassen. Enskilt och klassen, vi gjorde en bladning av ploy och vanligt :). Imorgon har vi föreläsning och bara 1 lektion, så det är ganska chill. På fredag kommer min efterlängtade pappa hem, då kan han äntligen ta ut mina meeeer efterlängtade paket. Är så exhalterad. Längtar dock efter "Maze runner 2" (en film), "Pretty little liars", "Once upon a time", "Under the dome", "Finding doris" och så mycket mer.. Det värsta som finns är helt seriöst att vänta på något.
Tycker absolut att ni shopaholicers ska börja handla via bonusbay, för då får ni bonus och en del procent pengar tillbaka! Klicka på länken för att skapa ett konto och börja handla billigt på dina favorit sidor - http://www.bonusbay.se/?r=3248834

Jackson 5 in a car sterio, singing I want you back, want you back.
 
Till top