http://blices.se/

Alice Haglund

Love yourself

Allmänt Permalink0
Hejhej!
Idag har jag varit på stan och handlat! Super nöjd över mitt köp. Nu är det bara 3 dagar kvar innan jag får komma hem till min älskade säng och min älskade katt <3.
Älskar hösten och vintern, men hatar det lika mycket. Allt blir så kallt och mörkt och dystert. De flesta blir ju depprimerad denna tiden, jag kanske inte är depprimerad men kanske sad. Idag har varit en typisk mörk och dyster dag. Har haft ont i huvudet och bara nött Justin Biebers nya album, sjukt sorgliga låtar enligt mig. Men lyssnat på dem för det är en sån bra text och jag älskar honom huhu^^. Nämen har ni någongång tänkt tillbaka och bara önskat att allt var som förut? Känner så tror jag hela tiden.. Alla vänner som jag hade då, hur bra vi hade då. Bara vara och inga jäkla idealer och normer att följa. Blir så sjukt ledsen när jag tänker på hur jäkla dålig vi har gjort jorden till. Tidigare idag omkom en familjemedlem, tragiskt. Mina tankar är hos de som behöver det mest. Hemskt att säga men döden ingår ju trots allt i livet. Jag skulle dock vilja veta vad som händer efter döden, allt kan ju inte ta slut. Hur dåligt skulle inte det vara? Att allt vi gör och hela livet vi spenderar och försöker göra det "bra" bara är förjäves och bara ta slut så där? nejnej, någonting bra måste ju hända efter. 
Men hur som helst, jag vill att var och en ska vara den som man är bekväm med. Är man bekväm med smink eller sånt bajs så ska man ha det, är man inte det så ska man inte ha det. Ta hand om varandra, för man vet aldrig när allt tar slut. puss


Till top