http://blices.se/

Alice Haglund

wish me luck the same to you

Allmänt Permalink0
Förstår inte varför jag alltid blir sjuk för? Sjukvården suger numera, ber man om hjälp så säger de bara, nämen de är inget fel, men de visar ju alltid att dom har fel. Så många år och så många gånger jag kollade mina lungor för de gjorde så ont och jag kunde intge andas eller svälja, jag hostade hela tiden och dom sa bara att "du är förskyld" men hur länge? När de kom till kritan så hade jag ju astma.
Har suttit flera timmar känns de som, och räknat alla kvitton som jag sparat hela 2014.. fick en chock när jag såg hur mycket jag spenderat på ett år, cirka 37280 kronor. I genomsnitt så spenderar jag cirka 37280 kr per månad. NU är det dags för skärpning!
Har iaf bara legat och degat idag, känner mig fortfarande lite sjuk ugh.. Men har däremot börjat att kolla om serien GLEE vilket jag rekomenderar att ni ska se, super bra serie. Tidigare ikväll satt jag och kollade massa videos på youtube och fann gamla youtube-videos på mig och mina gamla vänner, grät ju nästan. Saknar dem och det och de vi gjorde. Gud vad roligt vi hade, saknar verkligen det.
För er som vill se videorna, länkar här:
Till top