http://blices.se/

Alice Haglund

Im jealous of the love

Allmänt Permalink0
Hejsansvejsan!
Idag har jag varit på skolan som vanligt, efter skolan så hämtade jag Nelly från dagis. Min snuttis 👶💕.
Har varit förbannad hela dagen, vaknade förbannad osv. Inte min dag idag heller. Igår var det nog värre, då gick allt åt helvete. Började med att jag hade på mig glasögon (vilket jag inte haft sen jag fick glasögon) ja då blev jag mobbad och alla skulle kommentera negativa kommentarer. Blev rätt sårad, efter det så blev jag dissad av mina vänner och i princip satt jag ensam på lunchen. När jag kom hem från skolan så blev jag dissad av min pojkvän och hans vän/min vän. Jag sov ganska länge igår eftersom jag hade så fruktansvärt tråkigt och var så arg 😡. Kvällen var de mesta om bråk och somnade med tårfyllda ögon igen. Kan vara därför jag har ont i ögonen nu och förbannad. Jag har dock börjat med min onda plan och får se hur det går (onda plan som är för intressant för att skriva). Men hur som helst så ville jag bara få ur min ilska här. Känns mycket bättre efter och med allt ert stöd så känns allt endå bättre. 
Har dock hört många gånger denna vecka att jag alltid är sur? Eller alltid så irriterad. Men jag menar va?! Om någon någonsin sett saker i mitt perspektiv hade dem också blivit sur/irriterad. Jag blir inte sur för att det är kul, de är jobbigt att vara sur. Men hur lätt är det när alla klagar och gnäller och slänger smuts på en. Jag menar, om någon säger tex "du är så ful" vad ska man säga "jo tack världens finaste du, du är så snäll" nä det gör man ju bara inte, man måste ju endå stå upp för sig själv och den enda som har rätt att bli sur i detta tillfälle är ju jag, men då jag blir sur blir ju automatiskt dem andra det med även fast det inte har någon rätt till det. Har dessutom hört hela veckan att jag är väldigt tråkig och aldrig engagerar mig. Eftersom jag bara vill vara hemma osv osv.
1. Jag tycker om att vara hemma.
2. Skolan är väldigt jobbig för mig och stressigt så jag vill oftast vila lite efter skolan.
3. Jag engagerar mig, det gör jag! Det är bara ingen som ser hur mycket jag gör det. Jag tänker hela tiden på vad man kan göra osv. Men jag kan inte det, jag kan inte komma på något att göra. Det är och har alltid varit mina vänners jobb att komma på något att göra. Jag vet inte vad det finns att göra elle vad de andra vill göra. Det roligaste med allt är att de som klagat över detta är det som är precis som jag, lika "tråkig" engegerar sig lika lite som jag och kommer inte heller med några förslag. Jag menar, varför ska alltid allting vara jag, varför ska alltid bara jag göra allt och höra av mig till folk osv. Det är så, det är jag som håller kontakten med alla. Utan mig så skulle det inte finnas någon, jag skulle varit helt jäkla ensam. Vilket får mig att dra en egen slutssas om varför och det får mig att se dem från en annan synvinkel. Jag förstår bara inte varför det alltid bara ska vara jag som hör av mig till folk och alltid jag som vill umgås osv. Jag hoppas att allt bara är en fas, så jag inte hamnar på botten igen. Finns inte så många jag kan prata med heller, så jag hoppas att detta bara är en dålig period och att allt vänder sig. Kanske bara är en storm, med motvind just nu. Snart blir det solsken hoppas jag. 
"But you can't have a rainbow without a little rain". 🌈☔️


Till top