http://blices.se/

Alice Haglund

There's an old dance, that we've done forever

Allmänt Permalink1
Hejsan all mina underbara melon bitar!
Nu när sommarlovet är över så har jag betydligt mycket mer tid och ork till bloggen! På sommarlovet så ville jag ju helst vara ifrån all elektronik och bara slappa så. Jag började gymnasiet i måndags! Som jag kanske sagt förr så går ju jag vård och omsorgs linjen i Vilhelmina så. Är sjukt nöjd över min klass och skolan är fantastisk. Kan för första gången gå till skolan utan att känna en stor fet klump i magen, för här trivs jag. Hittils så får ingen mig att känna mig osäker och rädd, så jag är inte alls nervös längre. Men såklart saknar jag MIN klass så det gör ont :(. Är otroligt ledsen över att vi nu splittrats och att man kanske aldrig träffar en del av dem någonsin igen.. 
Fick äntligen löningen idag! så imorgon drar jag till älskade mami i Bjurholm och sedan på lördag så far vi till Umeå och shoppar! Vad mer vill jag säga/berätta?
Kan lägga ut sen en photobomb från sonmmarlovet! Snart är min musikstudio färdig och då kan jag äntligen göra min första cover! så spännande, kom gärna med förslag vilken låt, i kommentarsfältet eller maila :) tack! 
Snälla snälla älskade melonbitar, kan ni inte berätta för mig vad ni vill att jag ska skriva osv? skulle uppskattas! har inte så mycket mer att skriva just för tillfället, puss loveyou.
Bjuder på bilder på veckan! :)
 


#1 - - A M:

Så roligt att du trivs i den nya klassen! :)

Till top