http://blices.se/

Alice Haglund

Sooner or later its over đŸ”„

AllmÀnt Permalink0
Det Ă€r sjukt hur vissa mĂ€nniskor sĂ€ger sig Ă€lska en men nĂ€r man verkligen behöver dem sĂ„ finns de inte dĂ€r. En nĂ€ra vĂ€n till mig, vi har varit vĂ€nner sen barnsben och hon har alltid varit likadan, egennyttig, empatilös osv. Visst hon Ă€r rolig och kan va snĂ€ll men det Ă€r vĂ€l inte sĂ„ snĂ€llt att bara tĂ€nka pĂ„ sig sjĂ€lv hela tiden och skita i sina vĂ€nner nĂ€r de behöver en. Det Ă€r inte rĂ€tt. 
En till sjuk grej Àr nÀr vi omogna barn brÄkar och mogna vuxna lÀgger sig i. Jag menar, snÀlla nÄn vi kan lösa vÄra problem sjÀlv, vi Àr bara barn och barn brÄkar. Det Àr fasiken normalt, men nÀ dÄ ska den andres morsa lÀgga sig i och bara vara allmÀnt ivÀgen. Vuxna, speciellt förÀldrar ska vara de mognaste, men Àr jÀvlart lika omogen som oss. Det Àr förÀldrar som Àr en stor del till varför mÄnga vÀnner splittras. NÀstan alla mina vÀnners förÀldrar hatar mig, dom hatar ett barn som inte vet bÀttre, pÄgrund av idiotiska och falska ryckten. Vuxna av nÄgon borde veta att ryckten Àr falska och att man inte ska hata barn. Jag har förlorat mÄnga vÀnner tack vare deras riktigt underbara och fantastiska förÀldrar som förbjudit dem frÄn att vara med mig. Hur bra Àr det? Jag Àr otroligt tacksam över min far och min mor som aldrig nÄgonsin har förbjudit mig frÄn att umgÄs med nÄgon. Dom har aldrig lagt sig i vÄra smÄbarnsbrÄk Àn om jag bett dem. För de vet att det alltid löser sig. De har aldrig nÄgonsin förnedrat nÄgon av mina vÀnner heller, dom har aldrig gjort nÄgot annat Àn att tycka om dem.
Gash, ibland funderar jag vilket samhÀlle vi egentligen lever i, och vem som igentligen Àr mogen hÀr.
Nu har jag fĂ„tt ur mig det iaf, kan fortsĂ€tta med nĂ„got mindre negativt och berĂ€tta om mitt lov hittills. 
Först var jag pĂ„ begravning, inte sĂ„ kul men. Jag har haft en underbar vĂ€n pĂ„ besök i 3 dagar, vi spelade mario, tittade pĂ„ serier/filmer, Ă€tit ute, raggat runt och festat i Dorotea gjorde vi pĂ„ pĂ„sk! Hade en till vĂ€n till som hĂ€lsade pĂ„ och fixade mina naglar. Vi gjorde Ă€ven the cup song, sĂ„ kan visa den sen. Sen har jag bara tagit det lungt med Ă€lskling. IkvĂ€ll sĂ„ ska jag sova hos honom och vi ska se film och bada, sĂ„ mys. Hoppas ni fĂ„r ett lika bra lov som jag :). Hörs sen puss 🌾Till top