http://blices.se/

Alice Haglund

Som jag redan sagt så kommer tiden läka mitt sår.

Allmänt Permalink0
Hejhej, våran klass var på folkan på marknadsföretag blablabla vet inte, för nån vecka sen. Ganska intressant faktiskt, är rätt så jäkligt taggad inför gymnasium nu. Har tre linjer som altenativ för tillfället, vård och omsorg, ekonomi och bygg. Riktar mig faktiskt mer mot ekonomi, läsa vidare med juridik. Ett riktigt spännande ämne och intressant att läsa om. Jaja de är väl ett litet tag kvar att fundera osvosv.
Den 17e har jag mitt förhoppningsvis sista socmöte, ska ha det med skolan med skolan, soctanten och pärorna. Förr förra tisdag var jag i lycksele och rönkade lungorna och halsen, jippie äntligen gjorde dom förbaskade läkarna något.Varit upp till sjukan och tagit endast blodprov i typ 2 år och samma visa hela tiden "de är inget fel på dig, du är helt frisk", väldigt konstigt då eftersom det visade sig att jag hade astma. Vilket fungerar, kan andas bättre, sväljer enklare och det bästa är att jag hostar inte längre.
Tittade igenom mina melj typ förra veckan, typ efter några år haha. Hittade däremot ett guldfynd bland meljen, en inspelning som faktiskt kan få folk att tänka om litegrann.
Vet inte om allt är glömt nu men hade en ganska tråkig kväll och vart och rotat igenom allt gammalt jag har på min dator och internet.
Är däremot riktigt sömnig. Har inte sovit ordentligt på flera flera veckor. Sover så förbannat dåligt, drömmer bara mardrömmar som väcker mig med gråt och rys. Morgnana gör ont för jag måste kämpa för att hålla mig vaken
för all kraft å vibb som jag byggt upp under dagen
försvinner under natten, frusen ensam å naken
. De gäller att inte blanda ihop ren energi med magi.

"haha kom imorgon och käfta sådär. om du var kille hade du varit död!! jävla fitta. du är så jävla ful och dum i huvudet!"
"
hahha du är ful, dum i huvudet, ljuger för folk, ingen bra vän/flickvän,haha vem har sagt att jag ska spöa dej? du är så jävla klen och sånt, sen slå ja int tjejer"
 
Hittade det, hm.. 2012 men endå ganska kul fortfarande.
 
Fick dock höra igår att en vän till mig, två barnsmamma. Hon har varit skild med sin man och pappan till barnen i ungefär ett halv år och nu tänker de försöka igen. Men han säger att han inte kan försöka igen då barnen är i närheten. Hon väljer bort barnen och tänker skicka iväg dom till ett helt annat land med ett främmande språk och främmande människor. Hon säger att hon gör det för deras skull, för att hon är rädd att mannen ska skada dom. Men frågan är då, varför ska hon då vara med honom? kärleken är verkligen blind. I hjärtans ekande brus letar sig kärlek fram ur en trevande famn så kommer starkare band precis som när man delar på allt. För jag vet att man kan tappa sig själv ibland i en stegrande trans. Men man kan inte vinna kärlek följt av en segrande dans för det handlar om balans. Kärleken är obesvarad fortfarande. Oförklarad och helt enkelt så har kärleken ingen förklaring. Är det underbart så räcker det, det behövs ingen förklaring till varför det är som det är. Bara det lixsom är. Nu är jag fylld av kärlek så jag hatar aldrig någon.


 
Till top