http://blices.se/

Alice Haglund

Argumentation

Allmänt Permalink0
Tjafan, tisdagen är kommen. Idag har inget speciellt hänt, har umgåts med Mikaela och Emelie. Är med min kära Benjamin nu dock. Vi har gjort allt möjligt och lekt med kameran heltklart! På skolan hade vi prov och de gick någorlunda bra. Vi tränade Lucia idag, vilket jag tyckte var super roligt. Längtar så fruktansvärt till Lucia. Klassen har massor med överraskningar då. Och imorgon gäller det, då åker vi till Lycksele, vilket jag också längtar till.
 
Idag i klassrummet på våran SO timme, börjde jag och några killar disskutera om tron. Vad är eran tro?
Jag tror personligt på Gud och Djävulen och vetenskapen. Jag tror dock som sagt var, att djävulen är snäll.
Varför jag tror det är för att, jag finner inte en anledning till varför han är elak. De han gör är att straffa de dumma. De oskyldiga och snälla hamnar ju i himlen, de så kallade paradiset. Däremot de som mördar, stjäl etc. hamnar ju i helvetet för att djävulen ska straffa dem. Jag tycker att det är bra, för att de förtjänar det. Däremot tror/tycker jag att Gud är "the bad guy", för det är han som dödar oss, han gav oss fri vilja och som leder till krig och hyckleri och så vidare. Det är han som gjort att allt är som det är. Han skapade svält, tsunami, vulkaner och massa andra grejer som dödar oss. Jag sade samma sak till klassen och alla tittade på mig som om jag vore rubbad i skallen. Men det är min tro. Tycker ärligt att historia är ganska roligt och intressant. Det är speciellt roligt, roligt att disskutera och argumentera.
 
Dock ska jag försöka som sagt var (tro vad ni vill men...) sluta röka.
Har ju trots allt massa motivationer till att sluta nu.
1. Jag har astma, vilket skulle tyda på kol och cancer inom de senare 10 åren.
2. En speciell person kanske har cancer, känns som lite stelt om hon skulle ha cancer och jag sitter här och skapar cancer.
3. Ingen jag umgås med röker, de tycker däremot att jag luktar äckligt då och uppmuntrar mig till att sluta.
 
Ja de var några motivationer.
 
Har dock börjat julpynta, längtar så, och för att jag har köpt lite julklappar och jag tycker att man ska ha julklappar under granen, så jag satte upp min lilla gran.
Men nu ska jag och mitt mongo gå och lägga oss och titta på pretty little liars (bästa serien, rekommenderar den dock)
Ha de jätte bäst nu, älskar er.
 
DAGENS OUTFIT.
ALLMÄNT.
 
 
Till top