http://blices.se/

Alice Haglund

If i could ask a million questions...

Allmänt Permalink0
Hejsansvejsan. Kan börja med att säga att vi var i Vilhelmina i förrgår och det gick bra. De var roligt och alla var så snälla där, är 99,99 procent säker på att jag ska gå i Vilhelmina, jag kände mig välkommen där. Jag kände inte det i Lycksele. 
Iallafall, när vi kom hem så for jag och pappa och köpte munkar och sedan for jag hem och bara tog det lungt. Runt 5 så for jag och Oskar på gymmet. Gymmade i ungefär 1,5 timmar för att Meja ringde då jag sprang på rullbandet. Albin var tydligen påväg, så jag rusade ut oh där stod han med sin moped. Vi for till UG och där var jag med Meja och Albin och Alexandra. Vi hade super kul, vi spelade spel, vi var i musikrummet och spelade musik och sjöng osv. 
Igår var jag med Mikaela och Emelie ett tag, vi gjorde inte så mycket. Anna och Molly kom förbi en sväng och vi pratade bara, väldigt kul! Saknar att umgås med dem, jag och Anna träffades en stund tidigare och vi pratade om allt mycket. Har tänkt på vi endå är ganska lik på sättet och vi har i princip varit med om samma saker.
Pysslade lite med rummet oxå.
Jag somnade runt 2-3 och vaknade då typ 50 gånger under natten, sov till klockan 4 idag för att jag sovit så dåligt. Erkänn att man blir endå ganska trött då det är mörkt ute nu. Det blir iaf jag :p
Hade dock ingen bra dag igår, det var en jäkla massa bråk och tjaffs, förväntade mig att det skulle bli en rolig dag men, alla känslorna kom på samma gång och jag fick typ blackout. Jag var jätte känslig igår, ingen aning om varför men. Alla har väl en sån dag någongång. Idag däremot, känner jag inget. Har inga käslor idag, känner mig typ tom. Det känns som att jag drömmer. 
Som sagt så vaknade jag runt 4 och då låg jag kvar i sängen och kollade på filmen "The Other Woman", den äger! Jag skulle personligt nog göra samma sak ifall det hände mig. 
Fick de värsta kommentarerna igår förresten, vet igentligen inte om allt de som jag fick höra stämmer. Kan ställa mig själv den frågan hela tiden. Är jag sån? gör jag verkligen så? Vad ska man göra lixsom, jag vet ärlligt inte vad jag ska göra. Om jag är så som alla säger, arg hela tiden och dum, hur ska jag göra då? Alla klagar men ingen hjälper, whatafuck alltså.
Jag kastar av mig allt som tynger och jag känner mig så fri. Bekymmer lämnar jag bakom mig. Jag vänder ansiktet mot himlen och känner mig så fri. Bekymmer lämnar jag långt bakom min rygg. Man måste kunna sakta ner ibland, man måste stanna och ta hand om sig själv.
 
Till top