http://blices.se/

Alice Haglund

Dance with the devil

Allmänt Permalink0
Idag är det inte vilken dag som helst, idag är det min hjältes dag. Angelica fyller nämligen 20 år! Så jag säger grattis min älskade storasyster ❤️

Men iallafall, tror ni på spöken? Huehue, de vet jag att ni gör, eller ni kanske inte gör det men jag vet att ni nångång tänker på spöken först då någonting läskigt händer. Själv tror jag inte på formen "spöken" eftersom spöken är en barnform av andar. Jag vet igentligen inte exakt vad jag tror på. Men jag tror iallafall på de som finns mellan våran och deras värld. Att dom är så långt bort men endå så himla nära. Att de finns något som vi inte kan se, höra eller känna. Men jag tror att vissa fått den gåvan att kunna allt dedär för att kunna hjälpa vilsna fenomen eller bara föra vidare deras budskap. Jag vet att om ni inte tror på onaturliga fenomen så kan ni omöjligt tro på Gud eller djävulen heller, för de är faktiskt onaturliga fenomen. I själva verket har jag kommit fram till att Gud igentligen är "the bad guy" och djävulen "the good guy" eftersom de är Gud som bestämt att de ska finnas sidor, en bra och en dålig sida. De är han som tillåter krigen, våldet, fattigdomen och svälten. De är hans som bestämmer då vi ska dö och att vi ska dö. De enda djävulen gör är att straffa de onda och dom som gjort dumma saker. Han straffar ju inte oskyldiga. De var Gud som slängde ut djävulen från himmelriket bara för att han älskade Gud så mycket att han självklart blev arg och avundsjuk då Gud började älska oss människor mer. Människor/folket tror att djävulen är en hemsk och ser ut som en hemsk varelse. En röd liten figur med svans och horn. Really? Han är en fallen ängel, han är vacker. Men jag vet inte, de kanske bara är jag. 
Kommentera gärna vad ni tror! :)

Dock så tycker jag att allmänheten och människorna aldrig är nöjda, när ni fått de vill ha så vill ni ha något nytt. Ni tänker bara på andra mer än er själva, jämför vem som är bäst och vem som är sämst. Och dom som säger att de inte har någon, att dom står helt ensam osv, ni måste värdesätta de ni har, tänk på som som inte har de som ni har. Som inte ens får mat. Jag vet, jag har vart där med, sagt att jag vart ensam och inte haft någon. Men de är för att jag värdesatte aldrig dom jag hade och de jag hade. Men den tiden mådde jag inte direkt sådär primatoppen heller. Jag hade en prognos kallad svår depprission men de tror jag att ni redan vet. Men den tiden är över, den Alice och den jag trodde att jag var har rest och kommer aldrig tillbaka. Känns konstigt men jag är faktiskt lycklig! Jag försöker inspirera mig av varje dag och att tänka positivt och framåt, umgås med de som gör dig glad, kan faktiskt göra en enorm skillnad. Jag har inte haft ångest på 6 veckor nu, och de firar jag den 17e maj. Jag är stolt över mig själv, lärarna är stolt över mig, familj och vännerna är stolt över mig. De kanske fanns hopp endå, de kanske fanns en gnista lycka någonstans som bröts ut tillslut. ~ är de inget lyckligt slut så är det inte slut.
Jag tackar alla fans och alla nära&kära för allt stöd. I love you 💕
Till top