http://blices.se/

Alice Haglund

Vilken dag...

Allmänt Permalink1
Tja, det har varit en piss sämst dag idag. Bråk efter bråk efter bråk. Men dock har jag 1 mindre olöst. Telefonen missandlade jag med, jag pratade med lärare och kuratorn. Nä jag är ingen tjallare, jag klarar mig själv, men ser dom mig gråta och skrika så har jag nog inget annat val än att förklara varför, eller har jag fel?

^ så långt hann jag skriva igår, kom hem från sjukan och satte mig vid datorn och direkt ska det plinga på dörren och vilka två kvinnor som står utanför? Socjävlarna
JÄVLA HELVETE. Dom kan fan i mig inte göra ett jävla skit!
JAG VÄGRAR ATT FLYTTA TILL ETT JÄVLA FOSTER.

Igår var tamefan den värsta jävla äckel dag i historien, jag var så förbannad att jag fick hjärtklappningar och ja jag vet inte vad.. så skönt att då allt var över (vad jag trodde) så fick jag fara till gymmet med mina två änglar och ta ut all ilska där. Kom hem och mådde fortfarande dåligt (obviously) men kände mig lättad och helt slut på. Imorse var det värsta. Rädslan för att få samma blickar och måsta känna samma sak som jag kände igår, jag blev så rädd att jag låg kvar i sängenoch tänkte skita i att gå.. men blev tvingad.
 
Hur kan dem göra så igentligen? NÄ JAG ÄR INTE OSKYLDIG STÖRST BÄST VACKRAST, men vad gör jag för fel?
Börjar bli en förbannat dryg fråga för man får ju aldrig ett fakkin svar? Sitt inte och klanka ner på mig, peka ut alla mina fel som ett mönster UTAN att kunna berätta varför? VARFÖR? varförvarför bara säg mig varför..

"Today, i break my promises to stay out of the emptiness. Today let's make our promises for tomorrow. Today, we make our promises and ending to the lonliness"

HEJDÅ
#1 - - Hej:

Vrf ska du bo i fosterhem?

Svar: De ska jag inte? De jag sa va att jag inte ville det
Alice Haglund

Till top