http://blices.se/

Alice Haglund

Vem är jag?

Allmänt Permalink1
Nu har jag fått nog. Vem är jag för er igentligen? Är jag en matta som ni tror att ni bara kan trampa på? Dra handflatan över ansiktet och bara spotta på mig? Är jag verkligen så STOR för dig att du måste drycka ner mig så DU blir större? pleeease.
Jag är trött på det här nu, im not the sweet girl anymore, näfan nu är jag den elaka typen som ni kom ångra att ni hatade på. Har blivit trakasserad på sms och samtal hela jävla dagen, har blivit skolans ämne som alla älskar att prata så jävulst mycket dynga om. Wihu, kan inte ens lämna skolan en fucking dag utan att de ska snackas. Är jag så fruktanssvärt stor att ni inte kan låta bli att prata om mig och inte ens vågar säga all skit om mig DIREKT till mig, haha patetiskt. En sak till, jag är inte den där tjejen som skickar nakenbilder hur som helst, spelar roll vem fan du är jag skickar faktiskt inte till en enda jävel. Då jag väl gör det så är det inte jag, utan då är det bilder som jag tagit från google. Så fuck you pervert guys som tror ni är så lyckligt lottad att ni faktiskt får en nakenbild på mig haha :). Ett allmänt tips till allämnheten, lita ALDRIG på någon, de är fan inte säkert. Spelar roll om vad det är om. Om de är något som du är livrädd att folk ska veta, håll din käft då. För det misstaget gjorde jag. Jag berättade min största hemlighet för en skitbra kille (eller som jag trodde var skitbra) som jag känt jäkligt länge och som faktiskt en gång i tiden var min så kallade pojkvän. Vi bråkade för att jag inte ville gå tillbaka till honom och guess what? ja nåfan gå han såklart runt och berättade min hemlighet, så nu är de ju skört. Exes är fan bah crap, dom låt än inte vara än om de tagit slut för skitlängesen. Ett till ex kan ju inte heller ha något i sitt huvud förutom en tom nöt. Han säger åt sina "kompisar" att jag är en slampa och ligger med alla och skickar nakenbilder till alla, haha please säger han som legat med halva Sverige. Då jag var tillsammans med honom och bara hade legat med honom så blev JAG kallad slampa för att jag hade ett par jeans och ett linne på mig haha gud vilken slampa man är då. Men självaste fan satt han och rabblade upp namnen på alla han legat med osv, och de var bokstavligttalat 30 stycken. Hm undra vem som är den riktiga slampan här va? och för att inte tala om hans lillasyster, gud vilken "bra vän" hon är. Hon är så jävla bra att hon accepterar att hennes fittiga pojkvän är ett svin mot mig och att hon snackar skit om mig och bedrar mig, men in real life med mig är hon en ängel. Kanske är ett litet tecken på att befolkningen har högre procentstatus på att de har skitsofreni, omg. Världen är fanimig kaos nu, jorden var nog mycket bättre förr då de var krig än vad de är nu. Jag föredrar krig före skitsnack. Bytheway, till alla er som faktiskt bryr sig och till mina faaans massa kärlek till er och jag älskar er xoxoxoxo.
#1 - - en som bryr sig om DIG!:

Alice, SKIT i alla som är jävliga, i alla som snackar skit. Dom mår inte bra själva. DU är en jätte fin tjej som förtjänar det bästa. Nog för att vi inte umgås eller pratar IRL. MEN jag vet hur det är då folk snackar skit, går bakom ryggen på en och hur jävla puckade ex är. Skit i alla som INTE vill dig väl. Och det har alltid varit så att en tjej som legat med många är slampa, en kille blir tuff och ball...not -.- inte enligt mig. Du vet vad som är sant och inte, så bry dig inte om vad folk säger. Jag vet att det är svårt..trust me..
MEN när folk ser att du inte bryr dig, inte tar åt dig..då kommer dom sluta. För dom provocerar dig för att få en reaktion..ge den inte till dom. Stå på dig och va dig själv =)

Svar: Tack pussgurka ♥♥♥♥
Alice Haglund

Till top