http://blices.se/

Alice Haglund

Father, listen.

Allmänt Permalink0
Hej alla arga bloggläsare.. jag är ledsen för jag inget uppdaterat. Men de har hänt så mycket så jag knappt hunnit med livet själv. Ni har missat så mycket, vill jätte mycket skriva varje detalj här men.. de går inte..
Jag säger bara såhär, livet står på spel. Människor har svikit mig, gjort misstag. O ja även jag har gjort misstag. Min bästavän är påväg att göra ett stort misstag, tänker inte säga något namn.
Jag har börjat med sömntabletter igen. Har även börjat med p-piller c:
Vad jag har gjort under tiden som ni tjatat på mig om att blogga, är absolut inget annat än att försöka glömma verkligheten. Komma på ett sätt som gör att allt blir bra. Osv.
En sak som folk alltid säger.. är att jag ska gå å dö och jag gör fel hela tiden och är ful och äcklig, I GET THAT!
Jag fattar bara inte vad mobbare tjänar på det dom gör, fattar inte varför de gör de ens. En hobby att skada människor på både psykiskt och fysiskt sätt är ju sjukt.. Hur jag mår nu? ehm.. jag är rädd för allt, har inte sovit på veckor. Men ätit har jag, vägde ju så sjukt lite, men jag har gått upp en massa kilo nu, så de är däremot en positiv sak. I helgen ska jag förhoppningsvis till Holmträsk med mina underbara vännor. Nästa helg kommer jag till Umeå till en vän som betyder för mycket för mig och som behöver mig.
Och hur de går med rökningen?.. ehm.. ja.. bra! not, nämen jag har inte velat sluta nått nu, men jag ska göra de.
De är fram och tillbaka de där med tron om gud. Har aldrig trott på honom förr, kanske då jag var pytteliten. Men jag tror på honom nu, jag hoppas han finns! Man måste tro på något, och jag tror på honom. När svåra situationer kommer upp, så är det första man tänker på Gud.
Vet faktiskt inte om jag har något roligt att berätta.. de kommer väl nångång.
 
Don't leave, I'll do anything to keep you right here with me. Can't you see how much i need you. They don't know what they talking about, somebody hear me out. Father, listen. Tell him that he's got a home and he don't have to go. Father, save him. I will do anything in return.I'll be good, i promise you. Father i pray to you. Please don't let him go. I'm begging you so. Let him open his eyes. Need a little more time. To tell my bestfriend that i love him so. Now i haven't slept in weeks, i dont want to close my eyes, cause im scared that you'll leave. Its getting harder now for him to breathe. I'll do anything, but just don't go away.
 

Till top