http://blices.se/

Alice Haglund

TJENA SVERIGE

Allmänt Permalink1
ALICE IS BACK :*
Nämen tja, jag har inte bloggat på länge pga att jag haft så mycket i skallen och skulle jag skrivit skulle de bli en roman eller nått ..:p Men aa, alla bli så arg då jag inte uppdaterar. SÅ HEJSAN!
Har inte varit på skolan på hela veckan, suck. Men idag var jag där och de gick bra :) Nu ska jag bara sitta och feta mig med godis tills ug börja, då ska ja dit med corrre :]btw jag är rödhårig nu!:D
 
Jag kan börja med att tala om för er att allt är påväg åt rätt håll! Rättegången och allt kommer gå bra, rökningen minskar, mina vänner stöttar ju jämt osvosv. Men den största delen som gör mig så otroligt glad varje stund är att jag faktiskt har träffat den där killen som alla vill ha, som alltid gör mig glad, som gör allt för mig, som ger mig komplimanger hela tiden och som aldrig är arg. Den killen som har ett hjärta av guld. Har alltid älskat honom, innerst inne lixsom. Jag träffade honom för första gången för cirka fyra år sen, då han var ny på vår skola. Han blev min, men gick åt helvete. Han skaffa ny o flyttade flera mil från mig. Vi har inte pratat på 2,5 år ungefär, men efter det så började vi småprata. Han kom till Åsele, hit där hans pappa bor, han var med min bästakillkompis, och min killkompis ville då att jag skulle komma och va med dom. Den dagen ändrades hela mitt liv.
Nu hoppas jag bara på att han flyttar tillbaka hit till norrland, väntar man på något gott så väntar man aldrig för länge eller hur? ;$
 
Men grejen är att som sagt var, då jag är ensam har jag ingen att prata med så då börjar jag prata med mig själv och då kommer tankar och då blir jag ledsen :( buhu.
En sak som gör mig ledsen nu idag, är då jag tänker på de förflutna, lixsom, för prick ett år sen vid den här tiden så var jag tillsammans med en underbar människa. Känner inte honom idag, vet knappt vem han är längre. Pojken är inte den jag kände. Vet inte vad som hänt med honom.. Jag kan sitta här hemma ensam i rummet och lyssna på en fin låt som han skickat, titta på bilder och lixsom gråta ut. Jag önskar bara att allt helvete kunde dra åt helvete och att allt bara kunde vara som vanligt.
de var ett tag sen vi hördes av, klart jag undrar hur du mår och vad du gör idag. En gång i tiden var du allt för mig, du var så mycket mer än bara ett namn för mig. En dröm som var för bra för o va sann för mig. Du var den finaste kille som fanns för mig. Jag försökte vara världens bästa tjej för dig men de räckte inte till och du försvann för mig. Nu blir jag dragen helt ensam kvar och undrar hur det skulle vara om du aldrig gett dig av. De är lika svårt nu som då för mig och vända blad för jag kan inte släppa taget. Du är den finaste jag någonsin lagt mina ögon på, hur svårt kan ej förstå mig jag försöker endå, jag vill inte verka svag för dig men faktumet är har inte gått en dag som jag inte önskat att du var här. Har sagt att jag är över det men ljuger om det, det värsta är att alla utom du vet om de. Glömmer aldrig hur mitt hjärta gjorde tusen volter varje gång som vi sågs och jag kommer ihåg. För jag tänker på dom dagarna de va du och jag men den dagen känns som de var allt för längesen. Vill bara ha dig tillbaks jag saknar hur allting var.

Men aa de funkar inte, aldrig igen. De går inte, inte efter allt nu idag. För idag kan jag inte ens titta på han.
Till top