http://blices.se/

Alice Haglund

En vecka kvar. c:

Allmänt Permalink0
Hej! idag är det onsdag, alltså 7 dagar kvar till åttan :) Jag har träningsvärk så innot tusaan.. men jag ska endå gymma idag och ut och springa med Syrran :) Först och främst ska jag fixa lite på epan :)
Jag har just ätit, har varit med sötnoseeen idag igen :3 Jag ska sova hos Angelica ikväll dock.
Asså jag vet inte vad det är för fel på jag, alla lyssnar på typ top listan och ny musik på spotify men hejhej här kommer jag och lyssnar på gammal musik haha :s
Inom kort tid ska farmor ringa barnmorskan åt mig så jag  kan få p-piiilller haha och pappa ska ringa bupp åt mig så de bli nog bra. De här senaste dagarna har jag faktiskt.. konstigt nog skrattat! For real, jag har faktiskt varit jätte glad! Känt lycka. Jag hoppas det fortsätter, för känslan var underbar.
Men de är som när jag är ensam som jag känner sorg, just därför är jag nästan alltid med vänner eller syster för att inte hinna känna av det. Jag har dock inte slutat röka.. förlåt.. Jag slutade i typ 3 dagar, men sen börja igen... De är inte så lätt att sluta röka när man umgås med rökare, för då kommer suuuget :s
Jag har dessutom gått upp i vikt och faktiskt fått lite muskler! :D De är jätte bra i knööw.
Jag vet jag skulle ju göra om min design och header men jag har inte hunnit ta någon bra bild eller något så de får vänta ett tag :)
Jag har inte så mycket mer att säga just vid tillfället, jag skriver mer sedan puss.
OXOX -A
Till top