http://blices.se/

Alice Haglund

Kommer ut..

Allmänt Permalink1
Hejhej, idag har jag varit med Jenny och Jacop ett tag. Sedan for jag hem och storstäda rummet och köket som ett tidsfördriv innan Pamela kom. Vi for och åt på pizzan och sedan hem. Är med hon nu dock ^^
Hade förresten grymt roligt igår med Jenny och Jacop, de var längesen jag hade så roligt faktiskt.
Från ingenstans men endå, jag fattar inte varför de är så många som dör nu.. Tiger min katt först, sen Buffy, sen en åselebo (nämner inget namn), sedan Molly pappas tjejs hund, och nu är min farfar i slutloppet.. 
Tufft men så är de. Döden ingår lixsom i livet. Men nu ska jag va lite gladare dåmen, jag och pamela ska se på king kong klockan 9 :D de är en sån otroligt bra och sorlig film.
Trodde dock att jag blivit bättre med deppressionen, men jag tror faktiskt att allt är värre än de var tidigare. Ha ni någongång gråtit utan att ens veta varför? så är de ganska ofta för mig. Men jag har slutat skära mig, va stolt! 
En sak som jag verkligen hatar är att älska någon som inte älskar en tillbaka. Trodde jag släppt han, men han kommer alltid vara kvar. Vars jag än går har vi varit, less. Men jag klarar mig nog.
Ikväll ska jag iallafall vara med Pamela och Line och Anja :) Anja ska sova hos mig i guess:3
Okej, jag orkar inte skriva något mer. Jag har alltid varit men aldrig tänkt på de förens nu på sista tid att jag är bisexuell. Vet inte hur mycket skit jag kommer få för att jag berätta de här, men de är bara att acceptera. Vad jag menar med bisexuell är att jag kan vara med både tjejer och killar utan att de känns fel eller konstigt på något vis. Men sure, jag kanske inte är helt säker på det eftersom jag är så pass ung och osäker, men jag tror de iallaf. Och ja ni få säga vad ni vill, är van vid hate endå så.
OXOX -A
 
Till top